Krukväxter i ditt hus

Krukväxter i ditt hus

Krukväxter i ditt hus
Oavsett om du gillar en vacker grön miljö eller bara lite atmosfär i ditt hem är krukväxter alltid ett bra alternativ. Från personen med gröna fingrar till studenten som ibland glömmer sina växter på grund av folkmassorna, det finns en perfekt krukväxt för alla. Att köpa nya krukväxter varje vecka är såklart inte heller ett alternativ. Men vilken växt passar dig bäst? Och var placerar du din gröna vän i huset? Det är frågor som många har nu för tiden, och det vore förstås synd om din nya planta ger upp spöket på nolltid. För att hjälpa dig på vägen ger vi dig tips var du kan sätta vissa krukväxter.

vilka krukväxter tål solen?

Har du någonsin undrat vilka växter som dyrkar solen? Eller gillar du en bra skål med ljus? Det är så klart möjligt att du har ett hus på söder, då kan du inte undvika en rejäl dos ljus i huset. Som tur är finns det gott om krukväxter som verkligen älskar solen!

Bananväxten, även kallad Musa Dwarf Cavendish. Det är inte den lättaste växten, eftersom den gillar en väl fuktig jord. Nya löv rullar hela tiden upp från mitten och de gamla löven dör.
Euphorbia-kaktusen, en kaktus som hittar sitt ursprung i de torra områdena i Sydafrika. Du kan föreställa dig att denna jävel lätt kan trotsa solen.
Yucca, Palm Lily och även kallad Elephant’s Foot i folkmun. En vacker krukväxt som håller sina blad hårda med tillräckligt med solljus. Namnet elefantben har han att tacka för bålens struktur.

Krukväxter i ditt hus Oavsett om du gillar en vacker grön miljö eller bara lite atmosfär i ditt hem är krukväxter alltid ett bra alternativ. Från personen med gröna fingrar till studenten som ibland glömmer sina växter på grund av folkmassorna, det finns en perfekt krukväxt för alla. Att köpa nya krukväxter varje vecka är…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *